Hoge vaardigheden en ervaring garanderen een succesvolle samenwerking.

Uitzendbureau FB PROJECT sp.z o.o Ltd

Company picture

OVER ONS

Wij zijn een nieuw, dynamisch uitzendbureau, Wij richten ons op persoonlijke begeleiding en beroepskeuze en zijn ingeschreven in het register van uitzendbureaus onder het nummer: 23025.

Onze belangrijkste voordelen zijn punctualiteit, hoge kwaliteit van diensten, een goede organisatie en flexibiliteit. Door eerdere ervaringen van onze medewerkers hebben we de arbeidsmarkt in Polen en de hele Europese Unie leren kennen, voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. We bieden oplossingen die de productiviteit verhogen en inhoudelijke ondersteuning bieden aan werknemers, zodat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Dankzij het gebruik van moderne gereedschappen en methoden kunnen we de professionele ontwikkeling van werknemers die werk zoeken ondersteunen en de efficiëntie van ondernemingen vergroten.
We garanderen een individuele benadering van elke klant, een vakkundige aanpassing van het aanbod aan vaardigheden en veranderende omstandigheden, evenals een snelle implementatie van toevertrouwde taken. Dankzij de samenwerking met veel bedrijven zijn we in staat om cursussen te organiseren met certificaten die de vaardigheden bevestigen die we in een bepaalde functie hebben, bijvoorbeeld VCA, SCC, GPI, enz. We leiden de werknemer door het hele wervingsproces van het zoeken naar werk tot het coördineren van werk in een later stadium.

Toon minderLees meer

DIENSTEN

Onze diensten bestaan uit onder andere :

Werving van werknemers

Hulp bij het vinden van een baan

Van vaste baan tot seizoenswerk

http://thenounproject.comThe Noun ProjectIcon TemplateRemindersStrokesTry to keep strokes at 4pxMinimum stroke weight is 2pxFor thicker strokes use even numbers: 6px, 8px etc.Remember to expand strokes before saving as an SVG SizeCannot be wider or taller than 100px (artboard size)Scale your icon to fill as much of the artboard as possibleUngroupIf your design has more than one shape, make sure to ungroupSave asSave as .SVG and make sure “Use Artboards” is checked100px.SVG

Acquisitie en selectie van gecertificeerde werknemers

Regelen van huisvesting en vervoer

Legalisatie van verblijf en werk

Medische onderzoeken and BHP training

Voortdurende coördinatie in elke fase

VOOR DE WERKGEVER

Wij helpen om gekwalificeerde medewerkers te vinden die de taken die hun zijn toevertrouwd, betrouwbaar zullen uitvoeren. We nemen alle verplichtingen met betrekking tot de werving en tewerkstelling van werknemers over en zorgen voor professionele en betrouwbare uitvoering van taken.
Wij horen graag naar welke de ondersteuning uw bedrijf zoekt.

Illustration

VOOR DE WERKNEMER

Illustration

Ben je op zoek naar een baan? Wil jij je professionele kwalificaties verbeteren? Stuur ons je CV. We zullen ons best doen om de perfecte baan voor je te vinden.

Schrijf ons in welk werk je geïnteresseerd bent.

CERTIFICAAT

We hebben ook een certificaat van een uitzendbureau uitgegeven door de maarschalk van de provincie Wielkopolska op 28 oktober 2019, nummer 23025. We hebben de aanwijzing van een uitzendbureau zodat we diensten kunnen verlenen in Polen en in het buitenland, zoals: diensten voor arbeidsvoorziening, persoonlijk advies en professionele loopbaanbegeleiding.

Illustration